Despre noi

Numele meu este Anca Georgescu, locuiesc în București și de profesie sunt inginer IT. Primii 9 ani ai carierei mi i-am petrecut într-una din cele mai mari televiziuni din România, unde totul se petrecea cu viteza luminii, având astfel foarte puțin timp de respiro. Acum 6 ani am început să lucrez pe cont propriu, în ritmul meu, și să descopăr treptat ce îmi aduce cu adevărat bucurie și împlinire personală.  

Astfel, am devenit din ce în ce mai interesată de rădăcinile noastre, ale românilor, de trăsăturile și identitatea națională. Mi-am întors privirea către trecut și mi-am amintit cu drag de copilăria fericită la bunicii din Ardeal, de tradițiile și oamenii simpli de acolo, dar cu o bogăție spirituală de admirat. 

De aici s-a născut dorința mea de a ajuta la păstrarea identității și tradițiilor românești și astfel am creat proiectul SoRomania.

Mi-am dorit ca produsele să se diferențieze prin:

  • Tradiție
  •     Calitate și unicitate
  • Originalitate 

 

Anca Georgescu, membru fondator

Am călătorit enorm prin țară și i-am cunoscut pe artizanii ale căror produse le gasiți în magazinul meu. M-au impresionat prin pasiunea cu care creează, răbdarea și măiestria lor, prin poveștile pe care le scriu cu fiecare obiect magic care le iese din mâini.  

Vă invit să aflați povestea românilor, a tradițiilor și a simbolurilor naționale, ce au prins viață în diferite obiecte de artizanat.

Testimoniale

Am achiziționat 4 linguri pictate și un set de șervete de masă. Vă mulțumesc din suflet pentru această idee minunată.  ~ Dan, Berlin

Când am renunțat să mai caut un cadou tradițional românesc, am dat de acest magazin original și de acești oameni frumoși. Bravos! Cadourile luate de aici au făcut senzație. ~ Paula, Los Angeles