Livrarea

Livrarea se face prin TNT, curier rapid. Coletul ajunge direct la adresa dumneavoastra intr-un timp scurt (24 - 48 ore - in zilele lucratoare). Transportul este gratuit la orice statie de metrou din Bucuresti, 9,9 lei in Romania si 89,9 lei in afara Romaniei.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dvs este gresita etc), veti fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 3 zile, dupa care revin la Expeditor.

Pentru comenzile aflate inca in lucru, termenul de livrare este de 3-4 saptamani.

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii / circumstante independente de vointa noastra:

- blocaje rutiere (caderi de copaci, stânci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei.

- caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus.

- cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.

- cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc.

- nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.